Rendszerüzenet

MIÉRT ÉPPEN ALKUSZ?

Az alkusz szerepe a biztosítási piacon

Az Alkusz híd a biztosító és a biztosított között

Az Euro-Sales Kft. azzal a céllal alakult, hogy nyugati színvonalú tanácsadói szolgáltatásainkkal és szakértelmünkkel hozzásegítsük Önöket az igényeikhez legjobban illeszkedõ biztosítási módozat kiválasztásához.

Társaságunk biztosítási szakjogásszal működik együtt és tulajdonosa Magyarországon egyedüliként rendelkezik a Bécsi Gazdaságtudományi Egyetem (Wirtschaftsuniversität Wien - WU) által kiadott Akadémiai szintű Biztosítási Alkusz (Akademischer Versicherungsmakler WU) végezttséggel.

Cégünk tevékenységének fókuszában megbízónk áll , aki számára szakmai tapasztalatunk garantálja az igényeihez igazított, magas szintû szolgáltatást.

•  Meghallgatjuk elképzeléseit.
•  Ön elé tárjuk a választható alternatívákat és elmagyarázzuk melyiknek mi az elõnye.
•  Segítünk önnek a leginkább megfelelõ megoldás kiválasztásában,
•  A késõbbiekben képviseljük, így kár esetén is tanácsadással segítjük Önt érdekei érvényesítésében.

Az Euro-Sales Kft. mindig Önt képviseli, szemben a biztosító társaságok saját ügynökeivel:

Több mint 30 Biztosító társaság…

Napjainkban egyre nagyobb teret nyernek az egymással versengõ szolgáltató cégek, köztük természetesen a biztosítók is. A 80-as évek végén csupán két állami tulajdonú; biztosítótársaság kínálta szolgáltatásait Magyarországon, ma viszont ez a szám már meghaladja a harmincat is.

Több száz termékének több ezer módozata

A biztosítók az élet minden területére kínálják termékeiket és sokszor óriási problémát okoz a termék-kavalkádból kiválasztanunk a nekünk legmegfelelõbbet. Független szakértõ segítsége nélkül elég nehéz eligazodni a biztosítások területén, és ha meg is találtuk a legszimpatikusabb megoldást, az nem feltétlenül a legmegfelelõbb is.
Takarítson meg vállalkozásának pénzt, idõt és fáradságot és mi az Ön érdekeit szem elõtt tartva segítünk kiválasztani a legmegfelelõbb és legoptimálisabb biztosítási konstrukciókat.  

Vállalkozása egyéb területeit is szakemberekre bízza?  

Mert nem gondoskodhat mindenrõl! Adja a vállalkozásának biztosítási ügyeit is szakértõ kezekbe!
Mindezt úgy, hogy cégének nem kell megbízási díjat fizetnie!